2020 Ev Dekorasyon Trendleri

Trendler zamana bağlı olarak değişiyor. Geçtiğimiz yılda spor tarz moda olurken, bu yıl renklerin kullanıldığı tasarımlar moda durumdadır. Perdelerden duvar kağıtlarına kadar pek çok başlıkta desenlerin kullanıldığı da göze çarpmaktadır. Ayrıca doğal ahşap ve mozaik desenleri de revaçtadır. İc mimarlık firması olarak bu yıl da yapacağınız değişimlerde sizleri trendlere ulaştırıyoruz.

Renkli perdeler

Renklerin moda olduğunu söylemiştir. Özellikle fon perdelerde renk kullanırken cesur olmanızı tavsiye ederiz. Salonlarda ve yatak odalarında kasvetli havaları kaldırmak için canlı renklerin yer aldığı perdeler kullanın ve bu perdelerin boyları uzun olsun.

Çiçek desenleri

Duvar kağıtlarından perde desenlerine, koltuk kumaşlarından nevresim takımlarına kadar hepsinin floral desenli olmasına özen gösterin. Çünkü bu yıl farklı ve çok renkli çiçek desenleri revaçtadır.

Bakır tonları

Bu yıl bakır tonları moda. Bakır ile birlikte yeşil ve gri renkleri kombine edebilir ve evinizin her yerinde kullanabilirsiniz.

Mermer desenli tv üniteleri

Ahşap mobilyaların yanı sıra artık son yıllarda mermer desenli ürünler moda olmaya başladı. Bu yıl da mermer ve mermer desenli olan mobilyaların moda olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

Siyah mutfak

Mobilyada bu yılın trendi ise siyah renk olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle mutfaklarda, karo parkeler ile siyah renk müthiş şekilde kombine ediliyor. Seçeceğiniz karonun renklerinin de antrasit, siyah ve beyaz gibi uyumlu renklerden oluşması ile mükemmel bir uyum yakalanacaktır.

Geometrik desenler

Bu yıl desenlerin ve renklerin moda olduğunu söyledik. Floral desenler dışında özellikle çocuk odası tasarımlarında, halılarda, kumaşlarda, yatak örtülerinde, kırlentlerde çok renkli geometrik şekilleri kullanabilir ve mükemmel bir tasarım elde edebilirsiniz.

Move mimarlık olarak Çayyolu ic mimarlık ofisinde siz değerli müşterilerimiz için trendlere uygun olarak tasarımlar yapmakta ve projeler hazırlamaktayız. Ev dekorasyonunda trend olan, bakır, siyah, geometrik ve floral desenler ile mükemmel tasarımlar oluşturabiliriz. Ayrıca sadece evlerde değil, ofis ortamlarında da bu tür tasarımlar yapabiliriz. Şık ve kullanışlı, modaya uygun tasarımlar için hemen firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.